Wie zijn wij?

In het begin.


Mijnster Waterwerken B.V.  is ontstaan in 1996 toen dhr. W. Mijnster en mevr. F.T. Mijnster het beunschip Nooitgedacht gekocht hebben. Ze voeren samen onder de naam VOF W & F.T. Mijnster.
Er werd hoofdzakelijk zand vervoerd, maar het vervoer van grind en andere grondsoorten kwam ook regelmatig voor. Het vaargebied van de Nooitgedacht was voornamelijk Nederland, België en Duitsland.
Van man/vrouw firma naar V.O.F.
In het jaar 2002 is mevr. F.T. Mijnster aan de wal gegaan en is het beunschip Nooitgedacht omgebouwd tot kraanschip. Er kwam een Hitachi kraan op te staan en er werden 2 spudpalen geplaatst in het schip. De firma werd uitgebreid door een compagnon en het bedrijf ging verder onder de naam VOF Scheepvaartbedrijf B.T.O. Na een goede samenwerking van 4 jaar, is de compagnon uit het bedrijf gestapt en verder gegaan voor zichzelf. Het bedrijf bleef bestaan met W. Mijnster als directeur.
Uitbreiding v.o.f. en Bedrijfsontwikkeling
In 2012 kwam zoon J.A. Mijnster aan boord van de Nooitgedacht en hij is in 2014 in het bedrijf gekomen als 3e firmant. Het bedrijf is verder gegaan onder de naam Scheepvaartbedrijf B.T.O. vof. Sinds 2012 is het bedrijf gegroeid en is er een ondersteuningsvaartuig bij gekomen, de Tyda-Kyra. Ook is de vloot uitgebreid met 2 elevatorbakken die ingezet worden voor klein werk.

 In 2019 Zijn de firmanten verder gegaan met het oprichten van Mijnster Waterwerken B.V. en Mijnster Baggerwerken B.V. 

Op 27-08-2020 is de vloot wederom uitgebreid met het beunschip Eendracht.
In 2022 hebben we besloten dat we de activiteiten gaan verdelen en zal Mijnster Waterwerken alleen nog met het ondersteuningsvaartuig TYDA-KYRA de werkzaamheden die we met dit schip doen voortzetten.

Het kraanschip Nooitgedacht, het beunschip Eendracht en de elevatorbakken zullen binnen Scheepvaartbedrijf B.T.O. vof hun voortbestaan hebben.

Mijnster Waterwerken B.V. en Scheepvaartbedrijf B.T.O. is en blijft, ook in de toekomst voor u klaar staan. Wij kijken uit naar een goede samenwerking.

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn